Wist u dat u non-ferrometalen maar x aantal keer kunt recycleren? Wat als u daar profijt uit kon halen? Derichebourg Belgium recycleert uw non-ferrometalen met behulp van technieken die ontwikkeld zijn door professionals voor professionals.

Vind de locatie
het dichtst bij u

Recyclage van non-ferrometalen door professionals voor professionals

Na het ophalen van uw non-ferrometalen recycleert Derichebourg Belgium ze ook. Ons doel? Er conform de kwaliteitsnormen die de overheid en onze eindconsumenten opleggen de grondstoffen uit halen, en dat voor al uw afgedankte non-ferrometalen:

Geavanceerde recyclage van non-ferrometalen

Na een analyse van de kwaliteit van het afval en na de sortering op basis van samenstelling (bv. koper, staal, aluminium, inox) gaat Derichebourg Belgium over tot de recyclage van de non-ferrometalen door ze samen te persen, ze in stukken te laseren, te snijden of te vermalen. Daarna worden ze gevaloriseerd en in de zuiveringsinstallaties verrijkt, waarna ze verkocht worden aan metaalverwerkende bedrijven en smelterijen.

Derichebourg Belgium liet niets aan het toeval over om u de best mogelijke service te verlenen als het aankomt op de recyclage van non-ferrometalen. Zo hebben we elk van onze brekers uitgerust met inductiescheiding en, in Europa, hebben we binnen de Milieudivisie van de Derichebourg Groep drie flotatie-units waar het aluminium van de andere metalen gescheiden wordt. En dat is lang niet alles! De Derichebourg Groep heeft ook een eigen aluminiumzuiveringsinstallatie waarmee we, dankzij de recyclage van non-ferrometalen, secundair aluminium kunnen maken dat we dan doorverkopen aan onderaannemers in de autosector.

Contacteer ons

Menu