Zoekt u een betrouwbare partner voor de ophaling van uw industrieel en productieafval? Daar heeft u alle reden toe: u bewijst er het milieu een gunst mee en u wint er aardig wat tijd mee. Kostbare tijd, die u beter aan uw corebusiness besteedt. Dat is precies wat Derichebourg Belgium doet: simpele, snelle en praktische diensten aanbieden voor de ophaling van industrieel en productieafval, van professionals voor professionals.

Vind de locatie
het dichtst bij u

Ophaling van uw industrieel en productieafval: simpel, snel en praktisch

Schroot, productieafval, industrieel afval, … Maakt niet uit! Om u de best mogelijk service te verlenen wat betreft de ophaling van industrieel en productieafval heeft Derichebourg Belgium ruim 20 vrachtwagens tot zijn beschikking.

Bevindt uw bedrijf zich op het platteland of net pal in het stadscentrum? Wij kunnen alle logistieke uitdagingen de baas. Ook de uwe.

Plaatsing van containers voor de ophaling van industrieel en productieafval

Zit u opgescheept met grotere volumes schroot of ferrometalen en bent u daarom op zoek naar containers van 20 tot 40 m³ of bakken van 1 en 2 m³? Derichebourg Belgium plaatst het materieel dat u nodig hebt, afhankelijk van uw activiteit, voor de ophaling van industrieel en productieafval, van ferro- en non-ferrometalen.

  • Plaatsing van containers of bakken op jaarbasis, inclusief frequente ophaling;
  • Plaatsing van containers of bakken, beperkt in de tijd;
  • Enz.

Contacteer ons

Menu