Bent u in het bezit van een grote hoop overtollig oud aluminium waar u graag van af wilt? Derichebourg garandeert u steeds een eerlijke prijs voor al uw schrootafval. Met onze uitgebreide kennis van industriële afvalverwerking en recyclage van oude metalen organiseren wij de inzameling van al uw oud aluminium.

Onze oud aluminium prijs is afgeleid van de variabele dagprijs voor oud aluminium. Omdat de prijs van aluminium dagelijks fluctueert, door beleggers die in aluminium investeren, is ook de prijs van oud aluminium dagelijks in beweging.

Vind de locatie
het dichtst bij u

Eigenschappen
van aluminium

Aluminium is een zilverwit, buigzaam metaal. Het is economisch een bijzonder belangrijk metaal want aluminium is relatief licht (slechts
een derde van het gewicht van staal of brons) en toch slijtvast. Het laat zich relatief gemakkelijk vormen. Daarmee het constructiemateriaal uitermate geschikt voor de vliegtuig- en ruimtevaartindustrie. Voor motoren is het echter minder geschikt, want het wordt zachter bij verwarmen.

Waar vindt u oud aluminium?

Aluminium vinden we onder meer terug in auto’s, fietsen, huishoudapparatuur (pannen, bestek, strijkijzers), deuren, kozijnen en daken. Maar ook als verpakking (aluminiumfolie), kampeeruitrusting, bliksemafleiders, antennes, bouwsteigers en ladders etc. Na een verbouwing of grondige opruimactie blijft u dus dikwijls achter met bergen aluminium. Maar dat is geen probleem, want Derichebourg / Cashmetal verzorgt de inzameling van alle uw overtollige oude metalen.

Oud aluminium inleveren?

Bij Derichebour kan u terecht voor het inleveren van al uw oude metalen zoals oud aluminium. Lukt het niet om uw schrootafval zelf aan te leveren vanwege de grote hoeveelheid of beschikt u niet over de nodige middelen, dan kunnen wij de ophaling eventueel verzorgen met behulp van onze aangepaste apparatuur. U kan bij ons ook terecht voor de plaatsing van containers voor metaalafval en schroot, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld zijn.

Neem gerust contact met op met de dichtstbijzijnde Derichebourg / Cashmetal schroothandel in uw buurt voor meer informatie.

Contacteer ons

Menu