Bij Derichebourg kan u overtollig oud zink inleveren tegen een gunstige en eerlijke prijs. Met onze uitgebreide vakkennis van verwerking en recyclage van industrieel afval en oude metalen organiseren wij de inzameling van al uw oud zink.  Onze oud zink prijs is afgeleid van de variabele dagprijs voor oud zink. De prijs van zink schommelt dagelijks door beleggers die in zink investeren.  De prijs van oud zink kan dus variëren van dag tot dag.

Vind de locatie
het dichtst bij u

Waaraan kan u
zink herkennen?

Zuiver zink heeft een zilver/blauwe kleur. Naast zuiver zink, gebruikt men meestal legeringen met andere metalen. De meest gekende zijn messing en
soldeertin. Doordat zink een smeltpunt van 419 graden Celsius en een kookpunt van 907 graden Celsius heeft, is het zeer eenvoudig te recycleren. Als ervaren en bekwaam bedrijf respecteren wij steeds de kwaliteits- en milieunormen.

Waar wordt zink voor gebruikt?

Zink is door het lage smeltpunt makkelijk te vervormen en oxideert zeer weinig. Daarom is de vraag naar zink vooral afkomstig uit de industrie voor het galvaniseren van andere metalen. Enkele belangrijke toepassingen van zink zijn: thermische bescherming tegen corrosie, batterijen, zinken regenpijp, dakgoot of dakbedekking, het verzinken van andere metalen, muntgeld, kleurstof in verf etc.

Oud zink inleveren?

U kan bij Derichebour terecht voor het inleveren van al uw oude metalen zoals oud zink. Indien u over grote hoeveelheden metaalafval beschikt en bijgevolg niet in de mogelijkheid verkeert om het afval zelf aan te leveren, organiseren wij de ophaling met behulp van aangepaste apparatuur. U kan bij ons ook terecht voor de plaatsing van containers voor metaalafval en schroot, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld zijn.

Neem gerust contact met op met de dichtstbijzijnde Derichebourg / Cashmetal schroothandel in uw buurt voor meer informatie.

Contacteer ons

Menu