Bent u van plan om overtollig oud koper in te leveren? En u houdt er graag nog iets aan over? Met onze uitgebreide kennis van verwerking en recyclage van industrieel afval en oude metalen organiseren wij de inzameling van al uw oud koper. Derichebourg garandeert u steeds een eerlijke prijs. Onze oud koper prijs is afgeleid van de variabele dagprijs voor oud koper. Omdat de prijs van koper dagelijks fluctueert, door beleggers die in koper investeren, is ook de prijs

van koper dagelijks in beweging.

Vind de locatie
het dichtst bij u

Eigenschappen
van koper

Koper is een relatief zacht metaal dat tot de categorie van de non-ferrometalen behoort. Dat wil zeggen dat het een niet-magnetische metaalsoort is. Het is dan ook een metaal dat makkelijk te verbuigen en bewerken is. Daarnaast is koper een uitstekende geleider voor elektriciteit en warmte. Daarom wordt het vaak op grote schaal in de industrie gebruikt. Daarnaast is het recycleren van koper ook goed voor het milieu omdat er geen nieuwe bronnen aangeboord worden. Oud koper is eenvoudig te recyclen door het lage smeltpunt van 1083 graden Celsius en een kookpunt van 2570 graden. Als ervaren en bekwaam bedrijf respecteren wij steeds de kwaliteits -en milieunormen.

Toepassingen koper

Welke soorten koper mag u bij ons aanleveren? Er bestaan verschillende soorten en vormen van (oud) koper: rood koper, geel koper of messing, gepelde en ongepelde koper. Oud koper vind je vaak terug in koperdraad, oude koperen buis- en plaat resten, oude munten, blaasinstrumenten, koperen potten en pannen, kunstwerken en standbeelden, koper koelers en allerhande leidingen. Maar ook dak- en gevelbedekking zijn een bron van koper.

Oud koper inleveren?

U kan bij Derichebour terecht voor het inleveren van al uw oude metalen zoals oud koper. Indien u niet over de mogelijkheid beschikt om het metaalafval zelf aan te leveren, organiseren wij de ophaling met behulp van aangepaste apparatuur. U kan bij ons ook terecht voor de plaatsing van containers voor metaalafval en schroot, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld zijn.

Neem gerust contact met op met de dichtstbijzijnde Derichebourg / Cashmetal schroothandel in uw buurt voor meer informatie.

Contacteer ons

Menu