Bent u in het bezit van een grote hoop overtollig oud staal ? Bij Derichebourg kan u terecht voor het deponeren van uw metaal en schrootafval tegen een eerlijke prijs. Met onze uitgebreide kennis van verwerking en recyclage van industrieel afval en oude metalen organiseren wij de inzameling en ophaling van al uw oud staal.

Onze oud staal prijs is afgeleid van de variabele dagprijs voor oud staal. Omdat de prijs van staal dagelijks schommelt, door beleggers
die in staal investeren, is ook de prijs van oud staal dagelijks in beweging.

Vind de locatie
het dichtst bij u

Eigenschappen
van staal

Staal is een legering bestaand uit ijzer en koolstof. In de praktijk bestaan er veel verschillende soorten staal, afhankelijk van het koolstofgehalte. Door de grote keuze en zijn goede bewerkbaarheid is het een veel gebruikt constructiemateriaal. Wereldwijd wordt er jaarlijks ongeveer 1600 miljoen ton staal geproduceerd. De oneindige recycleerbaarheid van staal zorgt ervoor dat ongeveer 25% van de wereldstaalproductie voortkomt van gerecycleerd schroot. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Waar komt u oud staal tegen?

Staal komen we bijna overal tegen in het dagelijkse leven. Denk maar aan voertuigen zoals auto’s, vrachtwagen en treinen die gemaakt worden van staal om
het gewicht te verminderen. Met autowrakken kan u dus ook bij ons terecht want Derichebourg is onder meer gespecialiseerd in autoafbraak. Naast voertuigen is ook de verkeersinfrastructuur vaak vervaardigd uit staal. Bijvoorbeeld vangrails, verlichtingspalen en verkeersborden. Verder wordt staal ook gebruikt in bouwwerken, huishoudapparaten, machines en als verpakkingsmateriaal. Genoeg bronnen van potentieel staalschroot dus. Daar weten wij wel raad mee.

Oud staal inleveren?

Bij Derichebour kan u terecht voor het inleveren van al uw oude metalen zoals oud staal. Lukt het niet om uw metaal en schrootafval zelf aan te leveren, dan kunnen wij de ophaling eventueel verzorgen met behulp van onze aangepaste apparatuur. U kan bij ons ook terecht voor de plaatsing van containers voor metaalafval en schroot, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld zijn.

Neem gerust contact met op met de dichtstbijzijnde Derichebourg / Cashmetal schroothandel in uw buurt voor meer informatie.

Contacteer ons

Menu