Bent u in het bezit van een grote hoop overtollig oud ijzer? Bij Derichebourg kan u terecht voor het deponeren van verschillende soorten ijzerschroot tegen een eerlijke prijs. Met onze uitgebreide kennis van verwerking en recyclage van industrieel afval en oude metalen organiseren wij de inzameling en ophaling van al uw oud ijzer.

Onze oud ijzer prijs is afgeleid van de variabele dagprijs voor ijzer. Omdat de prijs van ijzer dagelijks fluctueert, door beleggers die in ijzer investeren, schommelt ook de prijs van oud ijzer dagelijks.

Vind de locatie
het dichtst bij u

Waar komt u
oud ijzer tegen?

IJzer is een grijs, ruw overgangsmetaal en wordt het meest toegepast van alle bekende metalen, vooral in de vorm van staal (een legering van ijzer met

koolstof). Er bestaan verschillende soorten ijzer zoals weekijzer, gietijzer, welijzer en smeedijzer. Bij Derichebourg verwerken we alle soorten ijzer voor u.

Denk maar aan oude fietsen, radiatoren, een gietijzeren badkuip, oude waterleidingen, bekabeling en nog veel meer.

Oud ijzer inleveren?

Bij Derichebourg kan u terecht voor het inleveren van al uw oude metalen zoals oud ijzer. Lukt het niet om uw metaal en schrootafval zelf aan te leveren, dan kunnen wij de ophaling eventueel verzorgen met behulp van onze aangepaste apparatuur. U kan bij ons ook terecht voor de plaatsing van containers voor metaalafval en schroot, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld zijn.

Neem gerust contact met op met de dichtstbijzijnde Derichebourg schroothandel in uw buurt voor meer informatie.

Contacteer ons

Menu